100% natural

  • Metodă naturală de contracepție și planificare a sarcinii — Metoda calendarului
  • Metodă bazată pe informații medicale științifice
  • Fără riscuri pentru sănătatea dvs.
  • Serviciu gratuit (web și aplicație Windows)

Impresii despre Calendar Menstrual

Vezi mai multe impresii...

Bursa de transport Cargopedia

Sexul copilului

Planifică sexul copilului cu Calendar Menstrual. Îți dorești o fetiță sau un băiețel? Calculează zilele probabile pentru a avea o fetiță sau un băiețel. Determină sexul viitorului copil cu ajutorul Calendar Menstrual.

Planifică sexul copilului. Află dacă vei naște o fetiță sau un băiețel.

Dragă viitoare mămică,

Îți dorești să ai un bebe sănătos și fericit? Suntem siguri că fiecare viitoare mămica își dorește acest lucru. Acum însă poți obține mai mult; poți alege când să rămâi însărcinată, poți planifica în ce zodie să se nască bebelușul și chiar mai mult de atât: poți planifica sexul copilului, dacă îți dorești un băiețel sau o fetiță.

Acum există Calendar Menstrual, care te ajută să:

  • planifici sarcina
  • planifici sexul copilului
  • planifici zodia în care se va naște

Cele mai noi informații medicale sunt sintetizate într-un interfață prietenoasă care te ajută să devii o mămica fericită.

Calendar Menstrual are ca principiu de bază folosirea activității și duratei de viață a spermatozoidului cu cromozomul Y (care permite concepția unui băiat) și a spermatozoidului cu cromozomul X (care permite concepția unei fetițe).

Ușor și rapid. Fără intervenții chirurgicale, fără manipulări genetice asupra embrionului. Fără costuri enorme.

Am creat acest serviciu pentru a veni în ajutorul cuplurilor care își doresc un bebe de un anumit sex și nu doresc sau nu își permit să recurgă la fertilizarea în vitro.

Îți dorești o surioară pentru băiețelul pe care îl ai deja? Îți dorești un băiețel care să fie moștenitorul familiei tale?

Cu Calendar Menstrual poți alege sexul copilului tău. În mod normal șansele sunt egale 50%-50%. Înclină balanța în favoarea ta folosind Calendar Menstrual! Șansele de a avea un copil de sexul dorit cresc foarte mult, procentul de reușită fiind de peste 80%. Reține faptul că nu există nici o metodă care garantează rezlutate 100%.

Alătură-te celor peste 5.000 de persoane din țara și străinătate care folosesc acest serviciu.

Calendar Menstrual vă oferă posibilitatea să calculați zilele fertile, putând să planificați sarcina și sexul copilului.

Folosiți cu atenție informațiile obținute cu ajutorul Calendar Menstrual având în vedere că metoda pe care se bazează are o eficacitate de 90-95%, ceea ce înseamna ca 1 femeie din 10 rămâne însărcinată folosind această metodă ca și formă de bază în controlul concepției. Această cifră ia în calcul atât sarcinile neintenționate cât și pe cele cauzate de ignorarea regulilor impuse de această metodă.

Singura metodă care este 100% eficientă în prevenirea sarcinii este abstinența totală și nu există nicio metodă eficientă 100% pentru obținerea sarcinii. Eficacitatea tuturor metodelor de planificare familială depind într-un grad foarte mare de acțiunile persoanelor implicate.