100% natural

  • Metodă naturală de contracepție și planificare a sarcinii — Metoda calendarului
  • Metodă bazată pe informații medicale științifice
  • Fără riscuri pentru sănătatea dvs.
  • Serviciu gratuit (web și aplicație Windows)

Impresii despre Calendar Menstrual

Vezi mai multe impresii...

Bursa de transport Cargopedia

Sarcină

Calendar Menstrual se bazează pe o metodă medicală științifică și 100% naturală ce vă permite să planificați viața sexuală calculând cu ușurință zilele fertile și zilele nefertile dintr-un ciclu menstrual.

Calendar Menstrual efectuează calcule complexe pentru a afișa perioadele sigure si nesigure.

Cunoscând zilele fertile și nefertile dintr-un ciclu menstrual, Calendar Menstrual vă ajută să rămâneți însărcinată și chiar să planificați sexul copilului.

Cum rămâi însărcinată?

De-a lungul fiecărui ciclu menstrual există doar câteva zile în care puteți rămane însărcinată. Cu Calendar Menstrual puteți calcula cu ușurință aceste zile și puteți planifica sarcina când doriți.

Calendar Menstrual vă ajută să planificați și să controlați concepția copilului dvs. Folosiți Calendar Menstrual dacă intenționați să rămâneți însărcinată.

Acest lucru este valabil dacă aveți contact sexual în zilele fertile menționate și nu folosiți prezervative, contraceptive artificiale, chimice sau hormonale.

Notă: Este recomandat să încetați administrarea contraceptivelor chimice sau hormonale cu 3-6 luni înainte de perioada aleasă pentru a rămâne însărcinată.

Vă doriți o fetiță sau preferați un băiețel? Calendar Menstrual vă ajută să alegeți sexul copilului dvs. Ați rămas deja însărcinată și doriți să aflați sexul viitorului copil? Citiți mai mult...

Calendar Menstrual vă oferă posibilitatea să calculați zilele fertile, putând să planificați sarcina și sexul copilului.


Ce este sarcina?

În ovarele fetelor se găsesc o mulțime de ovule. Când ating vârsta pubertății, în fiecare lună ovarele elimină câte un ovul. Ovulul se deplasează din trompa uterină în uter. Uterul este locul unde va crește fătul, dacă ovulul a fost fertilizat de sperma unui bărbat.

Uterul este pregătit în fiecare lună pentru o posibilă sarcină, iar învelișul său membranos devine gros și moale. Când organismul realizează că în uter nu crește niciun făt, această membrana și ovulul sunt expulzate din corp prin vagin.

Sarcina este întalnirea dintre spermatozoid și ovul urmată de modificări ale învelișului uterului care permit fixarea și dezvoltarea embrionului.

Sarcina apare dacă, în urma unui contact sexual, un spermatozoid eliberat prin ejaculare fecundează un ovul.

Folosiți cu atenție informațiile obținute cu ajutorul Calendar Menstrual având în vedere că metoda pe care se bazează are o eficacitate de 90-95%, ceea ce înseamna ca 1 femeie din 10 rămâne însărcinată folosind această metodă ca și formă de bază în controlul concepției. Această cifră ia în calcul atât sarcinile neintenționate cât și pe cele cauzate de ignorarea regulilor impuse de această metodă.

Singura metodă care este 100% eficientă în prevenirea sarcinii este abstinența totală și nu există nicio metodă eficientă 100% pentru obținerea sarcinii. Eficacitatea tuturor metodelor de planificare familială depind într-un grad foarte mare de acțiunile persoanelor implicate.