100% natural

  • Metodă naturală de contracepție și planificare a sarcinii — Metoda calendarului
  • Metodă bazată pe informații medicale științifice
  • Fără riscuri pentru sănătatea dvs.
  • Serviciu gratuit (web și aplicație Windows)

Impresii despre Calendar Menstrual

Vezi mai multe impresii...

Bursa de transport Cargopedia

Impresii despre Calendar Menstrual

Puteți descărca programul Calendar Menstrual de aici sau folosi versiunea web a acestuia.

"Am ramas gravida si sper sa fie baietel dupa calculele dvs. De cand am acest program am reusit, fara el m-am chinuit 1 an de zile. Este un program simplu si usor de inteles pentru fiecare. Pe mine m-a ajutat foarte mult si voi recomanda programul dvs. tuturor prietenelor mele. Am mare incredere in acest program! Va multumesc din suflet cu lacrimi in ochi."

Mihaela Popica

"Pe mine m-a interesat in special o optiune - sexul copilului - si a fost super. La mine a mers; o sa am un bebe. :) Programul este foarte bun si - GRATIS. Dupa ce se va naste copilul voi incerca si cealalta optiune, contraceptia. Il folosesc cu usurinta, este intuitiv si nu am intampinat dificultati la instalare sau utilizare. Voi recomanda programul si la prietene. "

Daineanu George

"Optiunea care m-a interesat cel mai mult a fost sexul copilului. Am auzit de acest program de la doctorul meu ginecolog. Sunt foarte multumita de Calendar Menstrual; m-a ajutat foarte mult pentru ca am o fetita pe care o astept de 10 ani. Am recomandat acest program la foarte multe cunostinte si prietene."

David Ramona

"Am incercat prima data Calendar Menstrual in urma cu 2 saptamani, interesandu-ma in mod special despre cum pot sa raman insarcinata si sa concep un baietel. Imi place ca iti calculeaza foarte multe chestii legate despre perioada fertila si altele. Va multumesc!"

Claudia Serafimciuc

"Folosesc acest site din luna mai 2009. M-a interesat in principal contraceptia. Am aflat de Calendar Menstrual prin Internet si sunt multumita deoarece m-a ajutat destul de mult. Serviciul mi se pare de 5 stele. Am recomandat deja si altor prietene site-ul."

Claudia Ghibus

"Cel mai mult m-a interesat Sexul copilului si asta pentru ca am deja unul. Pot spune ca este unicul din tara noastra, sau cel putin eu nu am gasit altul, atit timp cit in occident si in state se face de mult acest planning. Va multumesc inca o data ca nu m-ati dezamagit, si de asemenea pt. realizarea lui cu atit mai mult ca sunt si eu medic. "

Adina Luisa Gemeneanu

"Folosesc programul Calendar Menstrual de 1 an de zile. Optiunile programului care m-au interesat cel mai mult au fost: contraceptia si ciclul menstrual. M-a ajutat destul de mult. Nu am intampinat dificultati in utilizare, deoarece este usor de utilizat si practic pentru oricine. Thumbs up!!!"

Ralutzika

"Ma numesc Cristina Bauer si folosesc Calendar Menstrual din noiembrie 2008 si mi s-a parut un program bun. Cel mai mult m-a interesat sarcina, vreau sa raman insarcinata, inca nu am ramas dar au fost probleme medicale. Am aflat de program de la o prietena si sunt multumita de el, m-a ajutat in urmarirea ciclului menstrual. Il voi recomanda cu caldura si prietenilor mei."

Cristina Bauer

"Folosesc programul si serviciul online de anul trecut. Cel mai mult m-a interesat optiunea Sarcina. Eu cel putin sunt ffffff multumita, am reusit sa imi indeplinesc visul: sa am din nou un copil. Nu am intampinat dificultati, este fff usor de utilizat, chiar si de instalat. Si toate acestea - GRATIS!! Recomand!"

Mihaela Cirjan

"Cel mai mult m-au interesat optiunile Sarcina si Sexul copilului deoarece imi doream foarte mult sa raman insarcinata si nu reuseam desi incercam de cateva luni. Calendar Menstrual m-a ajutat enorm. Multumita de acest program ar fi putin spus, nu am cuvinte sa-mi exprim multumirea. Drept dovada sunt o viitoare mamica in numai 2 luni de cand am inceput sa folosesc programul. "

Nicoleta Radulescu

"Optiunile care m-au interesat sunt: Sarcina, Sexul copilului, Menstruatie. Am dat de Calendar Menstrual prin Google, motorul de cautare. Este un program usor de utilizat cu pasi simpli. L-am recomandat deja unor prietene si colegelor de la serviciu."

Chiperi Maria

"Vreau sa va spun ca sunt ffff incantata de el. Am ramas insarcinata in iunie 2009. Mi-a iesit ca ar trebui sa fie baietel si BAIETEL a fost. Apoi, Dumnezeu ne-a binecuvantat cu inca un bebelus (vine in august). Programul a zis fetita, doctorul............. FETITA. In concluzie, vreau sa va spun ca ati facut o treaba buna cu programul."

Vilcu Anamaria

"M-a ajutat destul de mult, practic ne-am bazat viata sexuala pe el. Initial l-am luat pentru contraceptie, apoi l-am folosit si pentru planificarea sexului copilului, si chestia cu baiat/fetita chiar a functionat. A mers 100%. Am auzit despre Calendar Menstrual la o prietena, apoi am cautat pe Internet informatii despre acest site."

Florin Barbu

"Am incercat prima data Calendar Menstrual anul trecut, in August 2009. L-am gasit pur si simplu din intamplare pe net. Cautam unele programe englezesti pe care le-am folosit cu trei ani in urma la conceptia fiului meu si asa am gasit Calendar Menstrual. Sunt foarte multumita. Cred ca ma ajuta in mare masura, insa restul depinde de mine si sot."

Monica Paun

"Am reusit sa instalez cu succes programul. Va multumesc pentru amabilitate si promptitudine si va felicit pentru profesionalism."

Elena Stepanian

"Am folosit prima data Calendar Menstrual in urma cu 3 ani. Tin sa va multumesc pe aceasta cale pentru acest utilitar, este intr-adevar foarte bun, pe noi ne-a ajuat la conceperea unei fetite care acum are 8 luni si poate si cu ajutorul lui Dumnezeu o sa avem si un baietel."

Luminita Berea

Folosiți cu atenție informațiile obținute cu ajutorul Calendar Menstrual având în vedere că metoda pe care se bazează are o eficacitate de 90-95%, ceea ce înseamna ca 1 femeie din 10 rămâne însărcinată folosind această metodă ca și formă de bază în controlul concepției. Această cifră ia în calcul atât sarcinile neintenționate cât și pe cele cauzate de ignorarea regulilor impuse de această metodă.

Singura metodă care este 100% eficientă în prevenirea sarcinii este abstinența totală și nu există nicio metodă eficientă 100% pentru obținerea sarcinii. Eficacitatea tuturor metodelor de planificare familială depind într-un grad foarte mare de acțiunile persoanelor implicate.