100% natural

 • Metodă naturală de contracepție și planificare a sarcinii — Metoda calendarului
 • Metodă bazată pe informații medicale științifice
 • Fără riscuri pentru sănătatea dvs.
 • Serviciu gratuit (web și aplicație Windows)

Impresii despre Calendar Menstrual

Vezi mai multe impresii...

Bursa de transport Cargopedia

Despre Calendar Menstrual

Calendar Menstrual este un serviciu gratuit — aplicație web și software — care se bazează pe o metodă medicală științifică și 100% naturală ce vă permite să planificați viața sexuală calculând cu ușurință zilele fertile și zilele nefertile dintr-un ciclu menstrual.

Calendar Menstrual efectuează calcule complexe pentru a afișa perioadele sigure și nesigure.

Cunoscând zilele fertile și nefertile dintr-un ciclu menstrual, Calendar Menstrual vă permite

 • să țineți evidența exactă a menstruatiilor
 • să planificați excursii, vacanțe, ieșiri romantice, nunți, luni de miere, sau alte evenimente importante fără menstruații
 • să participați în competiții sportive fără menstruații
 • să calculați zilele pe calendar
 • să vă planificați viața intimă
 • să folosiți metoda naturală de contracepție
 • să rămâneți însărcinată
 • să planificați sexul copilului

Calendar Menstrual - Zile feritle

Atât femeile cu cicluri menstruale regulate cât și femeile cu ciclu neregulat se pot baza pe metoda Calendar Menstrual, pentru determinarea datei ovulației, a zilelor fertile și a zilelor sigure pentru contactul sexual neprotejat.

Un număr mare de femei încearcă să evite folosirea contraceptivelor (anticoncepționalelor) chimice, hormonale sau a metodelor chirurgicale de contracepție. Există o mulțime de motive pentru aceasta: efectele secundare ale contraceptivelor, posibila influență negativă asupra sănătății pentru moment sau în viitor, reacții individuale ale organismului și multe altele. Pentru unii oameni convingerile religioase nu permit folosirea contraceptivelor.

Metoda Calendar Menstrual este cea mai sigură metodă pentru sănătate, potrivită pentru majoritatea femeilor. Aceasta are un nivel de eficacitate ridicat (până la 95%). Această metodă permite 18-20 zile de viață sexuală liberă pe perioada unui ciclu (pentru un ciclu mediu de 28 de zile).

Eficacitatea tuturor metodelor de planificare familială depind într-un grad foarte mare de acțiunile persoanelor implicate.

Metoda științifică folosită de Calendar Menstrual este bazată pe determinarea datei ovulației și calcularea perioadelor sigure și nesigure.

În timpul perioadei nesigure trebuie să evitați contactul sexual sau să folosiți altă metodă de contracepție (ex: prezervativul).

Calendar Menstrual va oferă posibilitatea să țineți evidența exactă a menstruatiilor, chiar și în cazul ciclurilor menstruale neregulate, și să planificați excursii, vacanțe, ieșiri romantice, nunți, luni de miere, sau alte evenimente importante fără menstruații.

Începeți să folosiți chiar acum Calendar Menstrual dacă doriți să țineți evidența a menstruatiilor folosind o metodă 100% naturală și 100% sigură pentru sănătatea dvs.

Sunt disponibile două versiuni ale Calendar Menstrual - una web și una Windows (ambele gratuite).

Folosiți cu atenție informațiile obținute cu ajutorul Calendar Menstrual având în vedere că metoda pe care se bazează are o eficacitate de 90-95%, ceea ce înseamna ca 1 femeie din 10 rămâne însărcinată folosind această metodă ca și formă de bază în controlul concepției. Această cifră ia în calcul atât sarcinile neintenționate cât și pe cele cauzate de ignorarea regulilor impuse de această metodă.

Singura metodă care este 100% eficientă în prevenirea sarcinii este abstinența totală și nu există nicio metodă eficientă 100% pentru obținerea sarcinii. Eficacitatea tuturor metodelor de planificare familială depind într-un grad foarte mare de acțiunile persoanelor implicate.