100% natural

  • Metodă naturală de contracepție și planificare a sarcinii — Metoda calendarului
  • Metodă bazată pe informații medicale științifice
  • Fără riscuri pentru sănătatea dvs.
  • Serviciu gratuit (web și aplicație Windows)

Impresii despre Calendar Menstrual

Vezi mai multe impresii...

Bursa de transport Cargopedia

Contracepție

Calendar Menstrual este un serviciu (gratuit) care se bazează pe o metodă medicală științifică și 100% naturală ce vă permite să planificați viața sexuală calculând cu ușurință zilele fertile și zilele nefertile dintr-un ciclu menstrual.

Calendar Menstrual efectuează calcule complexe pentru a afișa perioadele "sigure" și "nesigure".

Cunoscând zilele fertile și nefertile dintr-un ciclu menstrual, Calendar Menstrual vă permite să folosiți metoda naturală de contracepție.

Atât femeile cu cicluri menstruale regulate cât și femeile cu ciclu neregulat se pot baza pe metoda Calendar Menstrual, pentru calcularea zilelor sigure pentru contactul sexual neprotejat.

Un număr mare de femei încearcă să evite folosirea contraceptivelor (anticoncepționalelor) chimice, hormonale sau a metodelor chirurgicale de contracepție. Există o mulțime de motive pentru aceasta: efectele secundare ale contraceptivelor, posibilă influență negativă asupra sănătății pentru moment sau în viitor, reacții individuale ale organismului și multe altele. Pentru unii oameni convingerile religioase nu permit folosirea contraceptivelor.

Calendar Menstrual folosește cea mai sigură metodă pentru sănătate, potrivită pentru majoritatea femeilor. Această are un nivel de eficacitate ridicat (până la 95%). Această metodă permite 18-20 zile de viață sexuală liberă pe perioada unui ciclu (pentru un ciclu menstrual de 28 de zile).

Eficacitatea tuturor metodelor de planificare familială depind într-un grad foarte mare de acțiunile persoanelor implicate.

Metoda folosită de Calendar Menstrual este bazată pe determinarea datei ovulației și calcularea perioadelor "sigure" și "nesigure".

În timpul perioadei "nesigure" trebuie să evitați contactul sexual sau să folosiți altă metodă de contracepție (ex: prezervativul).

Calendar Menstrual vă oferă posibilitatea să calculați, chiar și în cazul ciclurilor menstruale neregulate, zilele fertile și cele nefertile, putând să evitați pe cale naturală și fără efecte secundare o eventuală sarcină.

Începeți să folosiți chiar acum Calendar Menstrual dacă doriți să folosiți metoda naturală de contracepție, o metodă 100% naturală și 100% sigură pentru sănătatea dvs.

Cum funcționează Calendar Menstrual?

Calendar Menstrual folosește o metodă științifică cu care se determină perioada fertilă prin urmărirea duratei ciclurilor menstruale anterioare și a stabilirii unei forme generale de evoluție.

Această metodă încearcă să identifice perioadele fertile ale ciclului menstrual și evită întâlnirea dintre spermatozoizi și ovul prin renunțarea la contacte sexuale în perioadă în care ovulul ar putea fi fecundat.

Eficiență: până la 95%

Cum acționează: Ajută cuplurile să identifice perioada fertilă pentru a evita contactul sexual în acel interval de timp. Identificarea perioadei fertile se face pe baza calculelor efectuate de Calendar Menstrual.

Avantaje:

  • nu există efecte secundare
  • partenerii împart responsabilitatea de planificare a familiei
  • serviciu gratuit
  • Calendar Menstrual utilizează o metodă naturală de contracepție bazată pe recunoașterea zilelor

Folosiți cu atenție informațiile obținute cu ajutorul Calendar Menstrual având în vedere că metoda pe care se bazează are o eficacitate de 90-95%, ceea ce înseamna ca 1 femeie din 10 rămâne însărcinată folosind această metodă ca și formă de bază în controlul concepției. Această cifră ia în calcul atât sarcinile neintenționate cât și pe cele cauzate de ignorarea regulilor impuse de această metodă.

Singura metodă care este 100% eficientă în prevenirea sarcinii este abstinența totală și nu există nicio metodă eficientă 100% pentru obținerea sarcinii. Eficacitatea tuturor metodelor de planificare familială depind într-un grad foarte mare de acțiunile persoanelor implicate.